torstai 20. maaliskuuta 2014

En ookaan näköjään kirjotellu hetkeen, mihinkähän tää aika menee...Joko mä oon onnistunu totaalisesti hidastamaan tahtia tai sit oon huomaamattani hidastunu mut yks päivä just mietin et miten mä oon joskus ehtiny käymään töissä :) Kun nytkin aika vaan tuntuu menevän.

Aika paljon on taas tapahtunu kaikenlaista. Se, mistä mä viime postauksessa kerroin, on sellanen juttu, et kävi ilmi, et ihmiset (silloiset kaverit) joilta me ostettiin meidän nykyinen talo vajaat kolme vuotta sitten, oli tehneet sähköremontin jossa pääkytkin oli ohitettu. Eli me ei olla maksettu sähköstä paljon paskaakaan kolmeen vuoteen. Myyjä väittää, et hän ei ole sitä remonttia tehnyt vaan joku "tuttu". No, mitään papereita siitä remontista ei ole olemassa et sikäli hän on aika heikoilla tässä. Me ilmotettiin tää juttu sähköyhtiöön ja he tietenkin vaatii et ne korjataan, ja vielä ei oo tietoa et kuin iso remontti siitä tulee. Epäselvää on ollut myös et suostuuko myyjät suosiolla maksamaan vai pitääkö lähtee oikeuteen tappelemaan...Vaikka oon aika hyvin pärjänny tän asian kans niin onhan sen miettiminen vieny voimia, nyt sen alkaa tajuamaan. Plus et tässä nyt on ollu kaikenlaista muutakin. Vuorotteluvapaakin meinas olla katkolla kun TE-toimisto ilmoitti viikko vuorottelun alkamisen jälkeen et en oo oikeutettu korvaukseen kun oon päätoiminen yrittäjä! Mähän perustin toiminimen helmikuussa ja nyt he tietty katsoo et jäin vuorottelulle sen takia et voin toimia yrittäjänä...Aikamoinen koitos sekin oli, mun piti laittaa hommat jäähylle ennenku ne ehti edes alkaa et TE-toimiston tyypit tuli tyytyväiseks. Annoin kyllä aika tiukkaa palautetta siitä, et miten siellä asioita hoidetaan kun yks sanoo toista ja toinen toista! No, se siitä...Nyt sit vielä pisteenä iin päälle kävi ilmi, et se TYKSin endo, jolla kävin, on tehny mun kilpparilääkäristä kantelun Valviraan hoitovirheestä! Nyt on pakko sanoa et voihan perkele! Taitaa olla siis lääkärinvaihto edessä kun ei tää nyt enää luultavasti uskalla hoitaa mua ettei lähde luvat. Juttelen vielä lääkärin kans et miten tässä kannattais menetellä mut mä en aio painaa tätä villasella, aion laittaa vastineen sekä Valviraan et sille endolle. Mut nyt huomaa et nää kaikki alkaa tuntua olossa, oon ollu tän viikon tosi väsyny vaikka oon nukkunu ku tukki...En tiiä sitte oonko skarpannu liikaa mut hemmetti ku luovuttaakaan ei vaan voi! Sen oon huomammu myös et sää vaikuttaa paitsi mielialaan myös fyysiseen jaksamiseen mulla uskomattoman paljon, tällä hetkellä vaikka miten asennoidun, talvi ei jaksa napata ja enemmän ku mitään tekis mieli hypätä koneeseen ja lähtee jonneki mahdollisimman kauas! Se ei oo muutenkaan mitenkään harvinaista et monet vajispotilaat voi paljon paremmin lämpimässä ilmastossa.

Muuten olo on ollu pääsääntöisesti aika hyvä, jonkun verran ne kyllä heittelee. Laskin annoksen liian alas liikatoiminnalle menon jälkeen ja kun aloin huomaamaan vajaatoimintaoireita, nostin annosta ja olo parani nopeesti. Nyt odotan kuumeisesti et saisin Armourin, koska tää väsymys voi johtua paljon myös siitä et koska mulla on myös tavallinen vajaatoiminta, tarvin myös T4-hormonia. Harmi vaan et lääkäriaika on vasta 9.4, jotenki täytyy ketkutella sinne asti ellei nyt saa mitään peruutusaikaa.

Että tämmöstä. Nyt sais alkaa jo rauhallisempi vaihe, jotenki tuntuu et nää koettelemukset alkais jo riittää. Onneks ens viikolla lähetään reissuun, pääsee hetkeks muihin maisemiin ja saa toivottavasti muuta ajateltavaa ku tää talosoppa ja siihen liittyvät  jutut. Ja kun tullaan takas, on parempi olla kevät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti